ABOUT US

The Ruby Knuckles Sextet on Rhythm and Bluesin ja burleskin naittava superkokoonpano, jossa kotimaan kovimpiin burleskitekijöihin kuuluva duo The Ravishing Shangri-La Rubies sekä Knucklebone Oscarin luotsaama bluesorkesteri Knucklebone Blues Band yhdistävät voimansa.

Knucklebone Oscar julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna jo 1996 viettäen nyt 20-vuotisjuhlaansa. Kitaristilaulaja on tullut tunnetuksi suoraviivaisesta ja energisestä rockista, mutta on viime vuosina siirtynyt lähemmäksi alkuaikojen juurevaa bluesilmaisua. Stupido Records julkaisi kehutun “King of Helsinki” 20 -vuotisjuhla-albumin maaliskuussa. Tammikuussa Oscar edusti Suomea bluesin MM-kisoissa Memphisissä, Tennesseessä, USA:ssa White Knuckles Trion kanssa.  

 

Ultra-Grind shown säteilevät helmet, The Ravishing Shangri-La Rubies on vuosikymmenen ajan ollut erottamaton osa Suomen burleskiskenen kovinta kastia. Tinker Bell ja TurrrboCherry esiintyvät niin kansainvälisillä kuin kotimaisillakin lavoilla, pyörittävät omaa klubiaan sekä luotsaavat esiintyviä ryhmiä burleskikoulussaan.

 

Rubiesin ja Oscarin yhteistyö alkoi neitien esiitymisistä Knucklebone Oscarin kahdella viimeisimmällä musiikkivideolla. Ruby Knuckles Sextet ja Ultra Grind Show vievät tämän kombinaation uudelle tasolle.

RUBY KNUCKLES SEXTET:

Tinker Bell - Burleski

TurrrboCherry - Burleski

Knucklebone Oscar - kitara ja laulu

RK Hillside - urut ja piano

Johannes Salomaa - saksofoni

Sande Vettenranta – rummut